EVE / EDIT

KÉSZÍTŐ

WORKSHOP

A karantén után végre mi is kinyithattuk a stúdiót és azon törtük a fejünket, mivel is lephetnénk meg Titeket!

És eljött végre, belecsapunk egy nagyobb termék elkészítésébe! Akik ismerik már kiegészítőinket, tudják, hogy a kiváló minőség és a praktikum nálunk kéz a kézben jár. Most a népszerű EDIT tárca mellett sokak kedvenc táskáját, az EVE bőrtáskát is elkészíthetitek műhelyünkben! Bármelyik kiegészítő mellett döntesz is, nem kell aggódnod, mert nálunk minden szakmai útmutatást megkapsz, hogy egy szuper tárgyat alkothass. Megtanulod kezelni a szabáshoz szükséges eszközöket és megismered a kiegészítő készítés lépéseit.

A workshop tartalmaz minden szükséges kelléket és alapanyagot, és a műhelymunkához üdítővel, apró süteménnyel kedveskedünk.

Már nagyon várjuk, hogy újra megtöltsétek a stúdiót!

Eve bőrtáska

Ezen a workshopon 10-14 féle marha bőrből választhatod ki a táska alap színét és pánt részét (az alapszíneket itt találod). A táska külső és belső zsebét, a logót, és a bújtatókat pedig tetszés szerint, több mint 80 féle színből variálhatod kedved szerint. Saját monogrammal egyedivé is teheted a táskádat. A végeredmény egy kifinomult, közepes méretű női bőrtáska lesz, az általad választott színekben. Ha biztosra szeretnél menni, jelezd nekünk, milyen alapszínt szeretnél kérni.

Edit pénztárca

Igazi közönségkedvenc tárca, mely a legkedveltebb workshopon elkészített tárgy is egyben! Rengeteg féle színből tetszés szerint állíthatod össze, magad fogod végezni a szabást és a pénztárca összeállítását. Beleütheted a neved vagy monogrammod is, ha szeretnéd. A varrás miatt nem kell aggódnod, azt minden esetben Judit végzi a helyszínen.

Infó

EVE bőrtáska workshop ára

35.000Ft

Időpontok

Július 5 & 19. (vasárnap)
10:00-16:00

EDIT tárca workshop ára

20.500Ft

Időpontok

Július 4 & 18. (szombat)
10:00-14:00 / 15:00-19:00

Helyszín

YLKA design studio
1081 Budapest
Csokonai utca 10.
2. emelet, 21-es csengő

Jelentkezés

  Ha Eve táska workshopra jelentkezel, melyik alapszínt preferálod?

  Ha pénztárca workshopra jelentkezel, melyik típust szeretnéd elkészíteni?

  Korábban kapott ajándékkártyát szeretnék beváltani: nemigen

  Szeretnék a jövőben is értesülni a Ducsai.Leather.Goods eseményeiről ezért feliratkozom a hírlevélre. (opcionális)**

  * Kötelező mező!
  ** A workshopon való részvételhez nem szükséges a feliratkozás. Feliratkozás esetén kifejezetten hozzájárulsz, hogy adataidat a ducsai.com weboldal üzemeltetője, mint adatkezelő kezelje az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltak szerint.