LANDING PAGE

EVE TÁSKA – Örök klasszikus

Egyszerű forma, jól kitalált részletek melyek érvényre juttatják a bőr szépségét. EVE táskánk az őszi fahéj, meggy, és sötétkék színek mellett metálfényben is pompázik ebben a szezonban. A megszokott harmonikus alapformát játékos új árnyalatok teszik izgalmassá.

KLOCC STONE – Tiéd vele a város

Sikerre törekvő városi amazonok számára terveztük a KLOCC aktatáskát. Harmóniával színezi át a mindennapjaidat, akkor is, ha rohannod kell: rusztikus filcanyagát a világosszürke szín letisztultsága, minimál stílusát pedig lekerekített formái egyenlítik ki.

Amellett, nagy hangsúlyt fektettünk a dizájnra, és egy minimalista, illetve smart casual stílusú ruhatár alap-kiegészítője lehet, nem feledkeztünk el a praktikumról sem. A Ducsai.Leather.Goods márkára jellemző módon adódik, hogy a mindennapi használhatóságot tartottuk szem előtt, akkor is, ha küllemében nem mindennapi termékről van szó.

ESTHER hátitáska – Társat terveztünk a mindennapokra

Aktív életedhez olyan hátizsák illik, amiben minden számodra fontos tárgy kényelmesen elfér. Elrendezése praktikus és átlátható, hogy egyetlen percet se kelljen a holmid keresgélésére vesztegetned. Strapabíró, és tapasztalataink alapján, évekig veled lesz majd anélkül, hogy látványosan romlana az állapota. Kihasználhatósága mellett persze, a stílusa sem mellékes: mindennapokban hordott hátizsákod számtalan különféle alkalomhoz illik majd. A klasszikus és kényelmes hátizsák vízlepergető belső béléssel és számtalan zsebbel állja majd a kihívásokat.

Keresd az új színeket a SHOP-ban!

„Az alkotás szeretetén túl a legfontosabb számunkra, hogy tartós és minőségi termékeket hozzunk létre.”