Pénztárca

készítő

workshop

KARANTÉN WORKSHOP

Kedvenc workshopunkat áttettük az online térbe, hogy ne vesszen el a kreatív energia a karanténban sem!
A legkedveltebb workshop termékeinket gondolhatod most újra és álmodhatod meg a kedvenc színeidben otthon! Játssz velünk, ha szeretnéd, hogy a te alkotásodat keltsük életre!

Segítsd megosztással a játékot, és tedd közzé alkotásod. Engedd szabadon a fantáziád, és ha elégedett vagy a végeredménnyel, tedd közzé social média felületeiden. Jelölj be rajta minket: @ducsai.leather.goods #karantenworkshop #myducsai – hogy eljusson hozzánk az alkotásod. Most kiemelten fontos ez számunkra- ha egyébként elégedett vagy termékeinkkel-mert ez a hosszú távú fennmaradásunkat is szolgálja.

A játék menete

  1. Töltsd le pénztárca színező sablonunkat az oldal alján található linkre kattintva, nyomtasd ki és színezz kedvedre EDIT és EMMA tárcánkat.Kíváncsiak vagyunk, milyen színekben alkotnád meg pénztárcáinkat!
  2. Küldd el nekünk az office@ducsai.com címre, és izgulj érte, hogy a tiedet keltsük életre!

Határidő

Alkotásaidat 2020. április 19-ig várjuk. Akár több Edit és Emma tárca tervvel is pályázhatsz!

Eredményhirdetés

Április 20-án, a legjobb, legkreatívabb alkotásokat fogjuk kiválasztani, és a kategória győzteseket -azaz 1 db Edit és 1db Emma pénztárca – díjazzuk.

Nyeremény

Az eredményhirdetést követően emailben egyeztetjük a nyertessel az alapanyagokat. A szerintünk legjobb Edit és Emma tárcák tervét életre keltjük, és futárral eljuttatjuk a nyertesnek.

Jól hangzik? Elő a filcekkel és a kreativitással!