Edit & Emma női bőr pénztárca készítő workshop

Májusban debütált EMMA tárcánk workshopjainkon és úgy tűnik jól fogadtátok. Néhány óra alatt minden hely betelt, így úgy gondoltunk mielőbb megismételjük, hogy azok is készíthessenek EMMA tárcát, akik az előző alkalomról lemaradtak.

EMMA kicsi és praktikus, de elkészítése is egyszerű, így olyanoknak is ajánljuk, akik semmilyen jártassággal nem rendelkeznek a bőrrel való munkában. Könnyedén összeállíthatod saját verziódat, az általad választott színben vagy színekben. Az alapforma adott, de ezen kívül semmi nem szab határt a képzelőerődnek. Profi segítséggel, egyedi és garantáltan szép tárcával térhetsz haza.

Bátrabb jelentkezők pedig EDIT tárcánkat alakíthatják saját ízlésvilágukra. Ez a modell szinte mindent elrejt amit a hétköznapok során szükséges magadnál tartanod. Részletgazdag formja izgalmas szinvariációknak adhat teret. Bátran jelentkezz, ha egy klasszikus tárca modern verziójára vagysz.

Ha meglepnéd barátnőidet egy csajos programmal, van lehetőség ajándékba adni a workshop alkalmat.
Regisztrálj és emailben jelezd felénk, hogy hányan jönnétek, vagy egyeztessünk személyre szabott időpontot.

Helyszín, részvételi díj

YLKA design studio
1081 Budapest, Csokonai utca 10. 2/13.

2019. június 1-2. (szombat-vasárnap)
10:00 – 14:00
15:00 – 19:00

Emma: 12.500Ft / Edit: 19.500Ft

Maximum 4-4 főt tudunk fogadni, hogy kellemes környezetben és jó hangulatban tudjatok dolgozni.

Jelentkezés

Szeretnék a jövőben is értesülni a Ducsai.Leather.Goods eseményeiről ezért feliratkozom a hírlevélre. (opcionális)**

* Kötelező mező!
** A workshopon való részvételhez nem szükséges a feliratkozás. Feliratkozás esetén kifejezetten hozzájárulsz, hogy adataidat a ducsai.com weboldal üzemeltetője, mint adatkezelő kezelje az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltak szerint.