ISMÉT PÉNZTÁRCA
ÉS
EVE TÁSKA
KÉSZÍTŐ
WORKSHOP

Újra lehetőséged nyílik, hogy kibontakozhasd tehetséged műhelyünkben, és elkészíthesd egyedi kiegészítődet a megálmodott színvariációban. Bármelyik kiegészítőt is válaszd, minden szakmai útmutatást megkapsz, hogy egy szuper tárgyat alkothass. Megtanulod kezelni a szabáshoz és lyukasztáshoz szükséges eszközöket és megismered a kiegészítő készítés lépéseit. Akik ismerik már kiegészítőinket, tudják, hogy a kiváló minőség és a praktikum nálunk kéz a kézben jár. Pontos szabásminta alapján készítjük a Te kiegészítődet is, és még a helyszínen készre is varrjuk, hogy az élmények mellett egy egyedi tárgyat vihess haza.  Tudtad, hogy bal kezes pénztárcát is készíthetsz nálunk?

A workshop tartalmaz minden szükséges kelléket és alapanyagot, és a műhelymunkához üdítővel, apró süteménnyel kedveskedünk.

Eve bőrtáska

Ezen a workshopon 10-14 féle marha bőrből választhatod ki a táska alap színét és pánt részét (az alapszíneket itt találod). A táska külső és belső zsebét, a logót, és a bújtatókat pedig tetszés szerint, több mint 80 féle színből variálhatod kedved szerint. Saját monogrammal egyedivé is teheted a táskádat. A végeredmény egy kifinomult, közepes méretű női bőrtáska lesz, az általad választott színekben. Ha biztosra szeretnél menni, jelezd nekünk, milyen alapszínt szeretnél kérni.

Pénztárca készítés (Edit / Emma / Walter választható)

Igazi közönségkedvenc tárcák, mely a legkedveltebb workshopon elkészített tárgyak is egyben! Rengeteg féle színből tetszés szerint állíthatod össze, magad fogod végezni a szabást és a pénztárca összeállítását. Beleütheted a neved vagy monogrammod is, ha szeretnéd. A varrás miatt nem kell aggódnod, azt minden esetben Judit végzi a helyszínen.

Eve - időpont & ár

Részvételi díj:

35.000Ft

Időpontok

2021. február 21. (vasárnap)
10:00 – 16:00

Pénztárcák - időpont & ár

Részvételi díj:

Edit: 20.500Ft
Emma: 12.500Ft
Walter: 17.500Ft

Időpontok

2021. február 20. (szombat)
10:00 – 14:00 BETELT

Helyszín

YLKA design studio
1081 Budapest
Csokonai utca 10.
2. emelet, 21-es csengő

Jelentkezés

  Ha Eve táska workshopra jelentkezel, melyik alapszínt preferálod?

  Ha pénztárca workshopra jelentkezel, melyik típust szeretnéd elkészíteni?

  Korábban kapott ajándékkártyát szeretnék beváltani: nemigen

  Szeretnék a jövőben is értesülni a Ducsai.Leather.Goods eseményeiről ezért feliratkozom a hírlevélre. (opcionális)**

  * Kötelező mező!
  ** A workshopon való részvételhez nem szükséges a feliratkozás. Feliratkozás esetén kifejezetten hozzájárulsz, hogy adataidat a ducsai.com weboldal üzemeltetője, mint adatkezelő kezelje az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltak szerint.