Ha nem csak viselni szeretnéd a Ducsai.Leather.Goods kiegészítőket, hanem az is érdekel hogyan készülnek, gyere el workshopunkra és készítsd el a sajátodat!  Válassz bőr pénztárcát, telefon tokot, kulcstartót vagy ha szereted a kihívásokat, akár bőr papucsot. Elsőre nagy feladatnak tűnhet, de minden szakmai támogatást és szükséges eszközt biztosítunk, hogy garantáltan tökéletes és egyedi darabbal térhess haza.

Gyere és légy te is részese egy olyan élménynek, amiben felfedezheted saját kreativitásod!

Workshopjainkat az alábbi eseményekre is ajánljuk:

 Kreatív csapatépítés cégek részére / Szülinapok / Lánybúcsúk / Anya-lánya programok

Helyszín:
Ylka Design Studio
1146, Budapest, Ajtósi Dürer sor 31, II. em

 

AKTUÁLIS WORKSHOP

FÉRFI PÉNZTÁRCA  12.02.

Tedd személyessé a karácsonyi ajándékod és készíts saját kezűleg pénztárcát párodnak, apukádnak, vagy a testvérednek!

Ez alkalommal férfiak számára fogunk bőr pénztárcát készíteni konyak vagy fekete színben. A pénztárcákat apró vagy kártya tartós variációban lehet elkészíteni, de mindkét fazon külső oldalain is található egy-egy kártya tartó rész ami ideális például a belépőkártya és névjegyek tárolására. Ha szeretnéd a megajándékozandó ember monogramját is beleütheted, így garantáltan egyedi meglepetést tehetsz a karácsonyfa alá.

INFO és JELENTKEZÉS

 

AKTUÁLIS WORKSHOP

NŐI PÉNZTÁRCA 12.16.

Az idei év utolsó workshopján nagy női bőr pénztárcát készítünk. Remek ajándék a testvérednek vagy anyukádnak, de az is előfordulhat, hogy nem tudsz majd megválni tőle.

Válassz kedved szerint bőrt és kiegészítőket, hogy a saját ízlésedre formáld. Az alapformát úgy találtuk ki, hogy a lehető legpraktikusabb legyen, külön apró és bankjegy tartó rekeszel és akár 16 kártya tárolására alkalmas résszel. A hátoldalon lévő zsebbe akár névjegykártyát, vagy a bérletedet is bekészítheted.
Hagyd kibontakozni a kreativitásod és érezd nálunk jól magad!

INFO és JELENTKEZÉS