Izgalmas kihívás számunkra minden alkalom, amikor a Ducsai.Leather.Goods világa más tervezők elképzeléseivel találkozik és valami új, friss termékben vagy különleges projektben ölt formát.

 

BOMO ART

A Bomo Art-tal közös kollekciónk a cég 20 éves fennállását ünnepli. Megkeresésükre egy olyan táskát kellet megterveznünk és elkészítenünk, ami mind a Bomo Art, mind a Ducsai.Leather.Goods egyedi stílusához illeszkedik. Aki ismeri mindkét márkát, tudja, hogy azonos értékeket vallunk minőség tekintetében. Mindkettőnk számára fontos, hogy a vásárlóinknak örömöt okozzunk a nem pusztán szép, de  felhasználó barát termékeinkkel. Ebben a szellemben született meg közös táska kollekciónk, csodás Bomo Art printekkel.

Bővebben      Bomo Art

PASTEL PIE DECORATION

Közösségi stúdiónkban egy baráti beszélgetésből született az ötlet, hogy készítsünk bőr borítást a Pastel Pie Decoration által megálmodott határidőnaplóhoz. Azóta a termék számtalan variációban, filc és bőr borításban is létezik, rengeteg féle képen variálható belső ívekkel, kézzel írott, kalligrafikus részletekkel, matricákkal és számtalan apró részletmegoldással, amitől igazán szerethető lesz.

Pastel Pie