ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve. Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, későbbiekben nem kereshető vissza, magatartási kódexre nem utal. A szerződés nyelve magyar.

Az Eladó

Ducsai.Leather.Goods internetes oldal és webáruház (url: https://ducsai.com/), melynek üzemeltetője:

 • Krupon Studio Kft.
 • Székhely: 2030 Érd, Selmeci utca 78/A Fsz. 3.
 • Adószám: 23779332-2-13
 • Cégjegyzékszám: 13-09-229212; a Budapest Környéki Törvényszék Cégbírósága nyilvántartásában
 • Email: webshop@ducsai.com

Szerződés tárgya

A ducsai.com oldalon, a „Shop” (továbbiakban: webáruház) menüpontban található valamennyi termék. Az egyes termékek tulajdonságait, jellemzőit és a termék vételárát az árucikkhez tartozó konkrét oldalon találja meg.

Termékek

A ducsai.com internetes oldalon eladásra kínált termékek a Ducsai.Leather.Goods által tervezett és kivitelezett egyedi vagy kisszériás, öltözék kiegészítők, táskák, ékszerek és egyéb használati tárgyak. Termékeinket első osztályú bőrök, valamint magas minőségű egyéb textíliák felhasználásával készítjük kézműves és kisipari technológiákkal, Magyarországon.

Rendeléssel kapcsolatos információk

A webáruházban eladásra kínált termékeket kizárólag online vásárlással vásárolhatók meg. A webáruház termékeire emailben, telefonon leadott megrendeléseket nem áll módunkban elfogadni. A weboldalon található információkat rendszeresen frissítjük, de pontatlanságok, véletlen hibák, elírások előfordulhatnak, melyekért nem tudunk felelősséget vállalni. A termékek mellett található termékfotók illusztrációk, a termékek a képektől a valóságban eltérhetnek.

Rendelés menete

A webáruházban történő vásárlás előzetes regisztrációhoz kötött. A rendelés véglegesítéséhez szükséges jelen Általános Szerződési Feltételek elfogadása.

A webáruházban történt rendeléssel a vásárló kijelenti, hogy elfogadja jelen szerződési feltételeket, tisztában van a rendelés menetével. A megrendelést csak akkor tudjuk elfogadni, ha a vásárló a rendelés teljesítéséhez szükséges adatokat maradéktalanul megadta. Kérjük, olyan telefonszámot adjon meg, melyen napközben fel tudjuk venni a kapcsolatot Önnel. Ennek elmulasztásából eredő károkért, téves adatközlésért, illetve a folyamat közben felmerülő technikai problémákért a Krupon Studio Kft. nem vállal felelősséget. A Krupon Studio Kft. fenntartja a jogot, hogy ellenőrizze a vásárlás során megadott adatok valódiságát.

Árak

A webáruházban található termékek ára minden esetben bruttó ár, mely tartalmazza az általános forgalmi adót. Az esetleges akciós árak a készlet erejéig vagy az akció visszavonásáig érvényesek, külön dátum megjelölése nélkül. A számla kiállítását követően számlázási adatokat nem áll módunkban módosítani.

Az alábbi fizetési módok közül választhat:

Bankkártyás fizetés / Barion tárca

Webáruházunkban kényelmesen és biztonságosan fizethet bankkártyával. Internetes fizetéshez a Barion – a teljesen hazai fejlesztésű, bankoktól független – bankkártya elfogadó rendszerét használjuk. A bankkártya adatok nem jutnak el hozzánk, csupán a fizetés tényéről értesülünk. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

Banki átutalás

Ha ezt a fizetési módot választja, saját bankszámláról átutalással tudja kifizetni a rendelés értékét. Kérjük, az átutalás során az alábbi adatokat adja meg:

 • Kedvezményezett: Krupon Studio Kft.
 • Számlavezető bank: Budapest Bank Zrt.
 • Bankszámlaszám: 10101470-07662700-01003006
 • Közlemény: kérjük, feltétlenül tüntesse fel a rendelésszámot!

A rendelés feldolgozása az összeg beérkezését követően kezdődik meg.

Utánvét

Ha a rendelését szerződött logisztikai partnerünk közvetítésével kívánja átvenni, a rendelés értékét a futárnál utánvéttel is rendezheti. Az utánvét díja rendelés értékétől függetlenül 500Ft.

Készpénz

Személyes átvétel esetén akár készpénzzel is fizethet. Személyes átvételi lehetőség:

Ylka Design Studio
1074 Budapest, Dohány utca 90. I/2.
nyitva: cs: 12.00-19.00; illetve időpont egyeztetés alapján

Szállítási módok

Rendelések az alábbi módokon vehetők át:

 1. futárszolgálattal, ez esetben a csomagodat a GLS szállítja.
 2. személyesen, az Ylka Design Studioban (cím: 1074 Budapest, Dohány utca 90. I/2.)

Átvételi módok, szállítási díjak

Átvételi mód Díj Utánvét
személyes átvétel ingyenes
GLS házhozszállítás 1.700Ft +700Ft

Az feltüntetett árak bruttó árak, tartalmazzák az ÁFÁ-t! A Kosár a rendelési folyamatban pontosan meghatározza a szállítási díjakat.

Szállítási információkról bővebben itt olvashat:

Szállítási információk

Garancia

A webáruházban található termékekre 1 év garanciát vállalunk. Kérjük, a termék használati és kezelési útmutatója szerint használja és tisztítsa a terméket, mert a nem rendeltetésszerű használatból származó károkért felelősséget nem tudunk vállalni. Garanciális panasz esetén a vevő dolga és költsége a termék visszajuttatása. A nem rendeltetésszerűen használt termékre a garancia nem vonatkozik, a nem rendeltetésszerű használatból eredő károk megfizetése a vevőt terheli.

A vásárlástól való elállás joga

A 45/2014-es kormányrendelet alapján a termék átvételétől számított 14 napon belül vásárlóknak joguk van indoklás nélkül elállni vásárlási szándékuktól. Ebben az esetben a Krupon Studio Kft. köteles a termékért kifizetett vételárat a szállítási díjjal együtt visszatéríteni a vásárlónak legkésőbb az elállást, illetve a termék visszaszolgáltatását követő 14 napon belül. A Krupon Studio Kft. kizárólag sérülésmentes, használatba nem vett termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat a vásárló részére megtéríteni. A termék visszajuttatása a vevő dolga és a vevő költségére történik. A törvény értelmében a vevő kibonthatja a terméket, de az elállási jog nem vonatkozik azokra a termékekre, amelyek olyan állapotúak, hogy az új termékként történő értékesítést nem teszik lehetővé.

Jelen dokumentumban nem szabályozott kérdésekkel kapcsolatban lásd: 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól

Elállási jog gyakorlásának menete

 1. Amennyiben elállási jogával kíván élni, a termék kézhezvételétől számított 14 napon belül teheti meg.
 2. Kérjük, hogy az egyszerűbb adminisztrációt elősegítendő az alábbi Elállási Nyilatkozatot töltse ki és juttassa vissza cégünkhöz a termékkel együtt postai úton vagy személyesen. Elállási nyilatkozat letöltése
 3. Postai levél útján történő elállásnál a levél postára adásának dátumát vesszük figyelme a 14 nap számításakor. A levelet ajánlott levélként adja fel, hogy egyértelműen bizonyítható legyen a feladás dátuma.
 4. A visszaküldéssel felmerülő postai költségek a vevőt terhelik. Kérjük, hogy a terméket ne utánvéttel küldje vissza, mert az utánvéttel visszaküldött csomagot nem áll módunkban átvenni, így annak visszajuttatásának költsége is a Vevőt terheli!
 5. A termék visszaküldést követően 5 munkanapon belül a termék árát a megadott számlaszámra visszautaljuk.

(utolsó módosítás dátuma: 2023 november 24.)