ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve. Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, későbbiekben nem kereshető vissza, magatartási kódexre nem utal. A szerződés nyelve magyar.

Az eladó

www.ducsai.com internetes oldal és webáruház, melynek üzemeltetője:

  • Krupon Studio Kft.
  • Székhely: 1062 Budapest, Aradi u. 29. 2/14.
  • Adószám: 23779332-2-42
  • Cégjegyzékszám: 01-09-977630, kibocsátója: Fővárosi Bíróság
  • Email: webshop@ducsai.com

A szerződés tárgya

A ducsai.com oldalon, a „webshop” (továbbiakban: webáruház) menüpontban található valamennyi termék. Az egyes termékek tulajdonságait, jellemzőit és a termék vételárát az árucikkhez tartozó konkrét oldalon találja meg.

Termékek

A ducsai.com internetes oldalon eladásra kínált termékek a Ducsai.Leather.Goods által tervezett és kivitelezett egyedi vagy kisszériás öltözék kiegészítők, táskák, ékszerek és egyéb használati tárgyak.

Rendeléssel kapcsolatos információk

A webáruházban eladásra kínált termékeket kizárólag online vásárlással vásárolhatók meg. A webáruház termékeire emailben, telefonon leadott megrendeléseket nem áll módunkban elfogadni. A weboldalon található információkat rendszeresen frissítjük, de pontatlanságok, véletlen hibák, elírások előfordulhatnak, melyekért nem tudunk felelősséget vállalni. A termékek mellett található termékfotók illusztrációk, a termékek a képektől a valóságban eltérhetnek.

Árak

A webáruházban található termékek ára minden esetben bruttó ár, mely tartalmazza az általános forgalmi adót. Az esetleges akciós árak a készlet erejéig vagy az akció visszavonásáig érvényesek, külön dátum megjelölése nélkül. A számla kiállítását követően számlázási adatokat nem áll módunkban módosítani.

Rendelés menete

A webáruházban történő vásárlás előzetes regisztrációhoz kötött. A rendelés véglegesítéséhez szükséges jelen Általános Szerződési Feltételek elfogadása.

A webáruházban történt rendeléssel a vásárló kijelenti, hogy elfogadja jelen üzletszabályzatot, tisztában van a rendelés menetével. A megrendelést csak akkor tudjuk elfogadni, ha a vásárló a rendelés teljesítéséhez szükséges adatokat maradéktalanul megadta. Kérjük, olyan telefonszámot adjon meg, melyen napközben fel tudjuk venni a kapcsolatot Önnel. Ennek elmulasztásából eredő károkért, téves adatközlésért, illetve a folyamat közben felmerülő technikai problémákért a Krupon Studio Kft. nem vállal felelősséget. A Krupon Studio Kft. fenntartja a jogot, hogy ellenőrizze a vásárlás során megadott adatok valódiságát.

Fizetés

A fizetés bankkártyával, PayPal-lal, banki átutalással és személyes átvétel esetén készpénzzel egyaránt teljesíthető.

Bankkártya és PayPal

A vásárolt termékeket bankkártyás fizetéssel tudja kifizetni a PayPal felületén keresztül. A fizetés során átirányítjuk a PayPal titkosított felületére, így bankkártya adatokat, PayPal felhasználói fiók adatait honlapunkon nem adja meg. Ezen információkról a Krupon Studio Kft. semmilyen formában nem szerez tudomást, nem gyűjtjük és semmilyen más módon nem kezeljük.

Ha rendelkezik PayPal felhasználói fiókkal, belépést követően jóváhagyhatja a fizetést.

Ha nem PayPal felhasználó, bankkártya adatai megadásával fizethet. Bankkártya adatait a fizetési folyamat során a PayPal titkosítja, azokról nem szerzünk tudomást, csupán a fizetés megtörténtéről értesülünk. A PayPal a fizetés gyakorlatilag az összes népszerű kártyatípust kezeli, többek között: Visa, Visa Electro, MasterCard, American Express, Discover, JCB stb. Bővebb információ a használható kártya típusokról a PayPal oldalán tájékozódhat.

A PayPal rendszerének használata vásárlók számára ingyenes!

Banki átutalás

Ezen fizetési mód választása esetén a rendelés során részünkről megadott, a Krupon Studio Kft. által fenntartott bankszámlára kérjük a rendelés végösszegét befizetni. Az utaláskor a közlemény rovatban feltétlenül tüntesse fel a rendelésszámot! A rendelés feldolgozása az összeg beérkezését követően kezdődik meg.

Készpénz

Személyes átvétel esetén akár készpénzzel is fizethet. Személyes átvételi lehetőség:

  • Ylka Design Studio
  • 1146 Budapest, Ajtósi Dürer sor 31. 2/5.
  • nyitva: h-p: 14.00-19.00

Garancia

A webáruházban található termékekre 1 év garanciát vállalunk. Kérjük, a termék használati és kezelési útmutatója szerint használja és tisztítsa a terméket, mert a nem rendeltetésszerű használatból származó károkért felelősséget nem tudunk vállalni. Garanciális panasz esetén a vevő dolga és költsége a termék visszajuttatása.

A nem rendeltetésszerűen használt termékre a garancia nem vonatkozik, a nem rendeltetésszerű használatból eredő károk megfizetése is vevőt terheli.

A vásárlástól való elállás joga

A 45/2014-es kormányrendelet alapján a termék átvételétől számított 14 napon belül vásárlóknak joguk van indoklás nélkül elállni vásárlási szándékuktól. Ebben az esetben a Krupon Studio Kft. köteles a termékért kifizetett vételárat a szállítási díjjal együtt visszatéríteni a vásárlónak legkésőbb az elállást, illetve a termék visszaszolgáltatását követő 14 napon belül. A Krupon Studio Kft. kizárólag sérülésmentes, használatba nem vett termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat a vásárló részére megtéríteni. A termék visszajuttatása a vevő dolga és a vevő költségére történik. A törvény értelmében a vevő kibonthatja a terméket, de az elállási jog nem vonatkozik azokra a termékekre, amelyek olyan állapotúak, hogy az új termékként történő értékesítést nem teszik lehetővé.

Jelen dokumentumban nem szabályozott kérdésekkel kapcsolatban lásd: 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól

Elállási jog gyakorlásának menete

Amennyiben elállási jogával kíván élni, azt írásban, levélben vagy e-mailben teheti meg, hivatkozva a termékre és a megrendelés azonosítójára. Elállási jogát a termék kézhezvételétől számított 14 napon belül teheti meg.

Elállási jog mintanyomtatvány letöltése

Postai levél útján történő elállásnál a levél postára adásának dátumát vesszük figyelme a 14 nap számításakor. A levelet ajánlott levélként adja fel, hogy egyértelműen bizonyítható legyen a feladás dátuma.
A megrendelt terméket juttassa vissza cégünk címére (Krupon Studio Kft. 1062 Budapest, Aradi u. 29. 2/14.). A visszaküldéssel felmerülő postai költségek a vevőt terhelik.
A terméket ne utánvéttel küldje vissza! Az utánvéttel visszaküldött csomagot nem áll módunkban átvenni, annak visszajuttatásának költsége is a Vevőt terheli!
A termék visszaküldést követően 5 munkanapon belül a termék árát a megadott számlaszámra visszautaljuk.