HOGYAN TÖRTÉNIK
EGY
EGYEDI TERMÉK
MEGRENDELÉSE?

Ha tetszik a Ducsai.Leather.Goods világa, de nem találtad meg a kínálatunkban a számodra ideális táskát, akkor keress meg minket bátran egyedi elképzeléseiddel.

Fontos számunkra, hogy megismerjük a megrendelőnket, így a személyiségedhez maximálisan illő táskát tudunk neked tervezni. Ezért először egy személyes konzultáción beszéljük meg az elképzeléseidet. Kiválaszthatod kínálatunkból a leginkább hozzád passzoló bőrt és kellékeket.
Tanácsokat is kapsz, milyen plusz kiegészítőkkel lehet praktikusabbá tenni a táskádat.

A közösen megtervezett táska elkészítése – bonyolultságtól függően – akár több hetet is igénybe vehet. Kérjük,  ezt vedd figyelembe, ha ajándékba tervezed adni a táskát.

AJÁNDÉKOZD MEG ÜZLETFELEIDET

Ajándékozz Ducsai.Leather.Goods terméket alkalmazottaidnak, vagy legfontosabb ügyfeleidnek, hogy kifejezd vele megbecsülésedet!

Örömmel elkészítjük például legnépszerűbb pénztárca típusunkat akár a céged logójával, nagyobb példányszámban is. Ismerd el alkalmazottaid teljesítményét minőségi bőrből készült designtermékeinkkel, melyek magabiztosságot adnak mindennapjaikon és üzleti tárgyalásaikon is.

Egyedi igényeidet egyeztesd velünk a kapcsolat oldalon.

 

Partnereink