EVE TÁSKA WORKSHOP

Ezen a workshopon 10-14 féle marha bőrből választhatod ki a táska alap színét és pánt részét (az alapszíneket itt találod). A táska külső és belső zsebét, a logót, és a bújtatókat pedig tetszés szerint, több mint 80 féle színből variálhatod kedved szerint. Garantáljuk, hogy nem készült még két egyforma darab! Saját monogrammal teljesen egyedivé is teheted a táskádat. A végeredmény egy kifinomult, közepes méretű női bőrtáska lesz, az általad választott színekben. Ha biztosra szeretnél menni, jelezd nekünk, milyen alapszínt szeretnél kérni.

Ezen a workshopon Judit útmutatása alapján magad fogod végezni a szabást és a táska összeállítását. Beleütheted a neved vagy monogrammod is, ha szeretnéd. A varrás miatt nem kell aggódnod, ezt minden esetben Judit végzi a helyszínen. Megtanulod a bőrtárgy készítés alaplépéseit, a bőrös eszközök használatát, szóval nem csak egy személyre szabott táskát viszel haza magaddal, hanem bepillanthatsz egy designer műhelyébe is, így valódi élménnyel is gazdagodsz.

 • Nehézségi fok: közepes (mindent sablonok alapján végzel, Judit útmutatása alapján, így biztosan ez eredetivel megegyező, de egyedi stílusú táskával térsz haza.) Ha voltál már tárcakészítő workshopunk valamelyikén akkor nem jelent majd nagy kihívást neked. A legnehezebb rész a színválasztás lesz!
 • Időtartam: 6 óra
 • Csoportlétszám: max. 4 fő
 • Ajándékozz workshop alkalmat szeretteidnek, hívd el barátaidat lánybúcsú keretében vagy akár céges csapatépítőként. Egyéni igényekkel is keress bátran minket e-mailben.

Részvételi díj:

44.500Ft

Időpontok:

2023.03.26 (Vas) 10:00-16:00
2023.04.01 (Vas) 10:00-16:00

Helyszín:

YLKA design studio
1074 Budapest
Dohány utca 90. I/2.

  Melyik Eve táska alapszínt preferálod?

  Korábban kapott ajándékkártyát szeretnél beváltani: nemigen

  Szeretnék a jövőben is értesülni a Ducsai.Leather.Goods eseményeiről ezért feliratkozom a hírlevélre.**

  * Kötelező mező!
  ** A feliratkozás opcionális. Feliratkozás esetén kifejezetten hozzájárulsz, hogy adataidat a ducsai.com weboldal üzemeltetője, mint adatkezelő kezelje az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltak szerint.