GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Kapható-e más színben?

A webshopon a jelenleg elérhető összes szín variációt megtalálod. Kövess minket Instagramon, hogy a készülő projektekről is időben értesülj. Ha korábbi kollekciók színeit keresed, vedd fel velünk a kapcsolatot egyedi megrendelésed ügyében.

Kimoshatom a FOLDED táskámat?

Az általunk használt anyagról a kisebb szennyeződéseket egy nedves vagy enyhén szappanos szivaccsal le tudod törölni. A bőr kiegészítők miatt sajnos hagyományos módon mosni nem szabad.

Nem fog bolyhosodni a gyapjú filc táskám?

Magas minőségű 100% gyapjúfilcet használunk, mely nem bolyhosodik. Legfeljebb apróbb szöszök lehetnek a kabátodon, mint minden természetes anyag esetében.

Nem nyúlik ki a gyapjú filc?

A vastag dekor filc a kloccolás technikájával nyeri el a végső formáját. Ami azt jelenti, hogy vizesen nyújtjuk formára az anyagot. Az eljárás végén viszont egy stabil formát kapunk. Amennyiben nem terheled túl a KLOCC táskádat, formatartó marad.

Nem ázik át a gyapjú filc?

Az extra vastag filc nagyon lassan ázik át, nincs az a kiadós őszi eső amitől nem védené meg a személyes tárgyaidat.

Hogy tisztíthatom a bőr táskámat?

A legjobb ha rendszeresen ápolod természetes méhviasz alapú balzsammal. A mi kedvencünket be tudod szerezni a webshopban.

A kisebb szennyeződéseket le tudod törölni egy nedves vagy enyhén mosószeres, puha ronggyal, a nagyobb foltokhoz szakember segítségére lesz szükséged. Ilyen esetben inkább vidd tisztítóba.

Fog e tágulni a bőr pénztárcám, ha túl sok kártyát rakok bele?

A bőr a használat során kissé tágul majd de ezt megelőzheted, ha nem zsúfolod túl a rekeszeket. Különben könnyen deformálódik.

Milyen csomagolásban kapom meg a megrendelt terméket?

Textil zsákban és postai szabvány dobozban küldjük a megrendeléseket.