EDIT TÁRCA WORKSHOP

Igazi közönségkedvenc pénztárcánk, funkcionális megoldásokkal. Rengeteg féle színű, minőségi olasz bőrökből válogathatsz, így ízlésed szerint tervezheted meg EDIT pénztárcádat. Garantáljuk, hogy nem készült még két egyforma darab! Ezen a workshopon Judit útmutatása alapján magad fogod végezni a szabást és a pénztárca összeállítását. Beleütheted a neved vagy monogrammod is, ha szeretnéd. A varrás miatt nem kell aggódnod, ezt minden esetben Judit végzi a helyszínen. Megtanulod a tárca készítés alaplépéseit, eszközök használatát, szóval nem csak egy kész pénztárcát viszel haza magaddal, hanem bepillanthatsz egy designer műhelyébe is, így egy valódi élménnyel is gazdagodsz.

 • Nehézségi fok: könnyű (mindent sablonok alapján végzel, Judit útmutatása alapján, így biztosan ez eredetivel megegyező, de egyedi stílusú tárcával térsz haza.)
 • Időtartam: 4 óra
 • Csoportlétszám: max. 5 fő
 • Ajándékozz workshop alkalmat szeretteidnek, hívd el barátaidat lánybúcsú keretében vagy akár céges csapatépítőként. Egyéni igényekkel is keress bátran minket e-mailben.

Részvételi díj:

EDIT 28.500Ft

Helyszín:

YLKA design studio
1074 Budapest
Dohány utca 90. I/2.

Jelentkezés

  Korábban kapott ajándékkártyát szeretnél beváltani: nemigen

  Szeretnék a jövőben is értesülni a Ducsai.Leather.Goods eseményeiről ezért feliratkozom a hírlevélre.**

  * Kötelező mező!
  ** A feliratkozás opcionális. Feliratkozás esetén kifejezetten hozzájárulsz, hogy adataidat a ducsai.com weboldal üzemeltetője, mint adatkezelő kezelje az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltak szerint.