LUCY TÁSKA WORKSHOP

Ezen az új táska workshopon szintén kb.70 féle marha bőrből választhatod ki a táska fő részeit, külső és belső kártyatartó zsebét, és a hosszú pántrészt is. Sőt, tetszés szerint kombinálhatod a színeket egymással. A LUCY táska EVE táskánknál nagyobb hosszabb és vastagabb is,  mérete illeszkedik mindennapi tárgyaidhoz,  rendelkezik összesen 3 db külső-és belső  zsebbel. A táska pánt részét tetszőleges hosszúságban állíthatod, a 2 oldalon lévő csomókkal. A  színválasztásban nem hagyunk magadra a döntésben, természetesen segítünk kiválasztani a személyiségedhez illő, harmóniában lévő összeállítást. Garantáljuk, hogy nem készült még két egyforma darab! Saját monogrammal teljesen egyedivé is teheted a táskádat. A végeredmény egy kifinomult, mini bőrtáska lesz, az általad választott színekben. Ha biztosra szeretnél menni, jelezd nekünk megjegyzésben az űrlapon, milyen színkombinációt szeretnél.

Fontos: A fotógalériában látható táskák színei nem minden esetben vannak készleten. Havonta  igyekszünk frissíteni az alapanyag kínálatot, hogy biztosan ne készüljön két egyforma darab!

Ezen a workshopon Judit útmutatása alapján magad fogod végezni a szabást és a táska összeállítását. Beleütheted a neved vagy monogrammod is, ha szeretnéd. A varrás miatt nem kell aggódnod, ezt minden esetben Judit végzi a helyszínen, így biztosan olyan méretű és formájú táskád lesz, mintha a polcról emelted volna le. A workshopon megtanulod a bőrtárgy készítés alaplépéseit, a bőrös eszközök használatát, szóval nem csak egy személyre szabott táskát viszel haza magaddal, hanem bepillanthatsz egy designer műhelyébe is, így valódi élménnyel is gazdagodsz.

  • Nehézségi fok: közepes (mindent sablonok alapján végzel, Judit útmutatása alapján, így biztosan ez eredetivel megegyező, de egyedi stílusú táskával térsz haza.) Ha voltál már tárcakészítő workshopunk valamelyikén akkor nem jelent majd nagy kihívást neked. A legnehezebb rész a színválasztás lesz!
  • Lucy táska méretei: 28 x 40 x 7 cm
  • Időtartam: 6 óra
  • Csoportlétszám: max. 4 fő
  • Ajándékozz workshop alkalmat szeretteidnek, hívd el barátaidat lánybúcsú keretében vagy akár céges csapatépítőként. Egyéni igényekkel is keress bátran minket e-mailben.

Részvételi díj:

55.500Ft

Helyszín:

YLKA design studio
1074 Budapest
Dohány utca 90. I/2.

Jelenleg nincs szabad időpont