FILC LAPTOP TOK WORKSHOP

Tedd egyedivé laptoptokod! Tervezz velünk és készítsünk az egyéniségedhez illő Ducsai.Leather.Goods tokot. Vastag, hosszú életű design gyapjúfilcből és bőrből  készült laptop tokunkban biztonságban tudhatod gépedet. Első és hátsó bőr zsebébe jegyzeteidet, irataidat csúsztathatod, míg a hátsó bőr zsebet a névjegykártyáidnak találtuk ki, hogy egy üzleti megbeszélésen könnyedén elővehesd. Kifinomult és stílusos megjelenésére biztosan felfigyelnek majd partnereid. Saját monogrammal egyedivé is teheted bőr beütőink segítségével.  A végeredmény egy kifinomult, a laptopodra szabott egyedi darab lesz, az általad választott színekben. Ezen a workshopon minden alkatrészt kézzel szabunk ki, sablonok segítségével és persze Judit iránymutatásaival. Választható színek: Főrész: világosszürke vagy sötétszürke gyapjúfilc. Zsebek: 80 féle különböző szín

 • Nehézségi fok: könnyű
 • A workshopra mindenképp szükség lesz a laptop pontos méreteire (hosszúság x szélesség x vastagság), de elhozhatod a készüléket is, ha szeretnéd.  Méretek: 13″, 14″, 15″ méretű készülékek. Ha ettől eltérő méretben készítenél tokot, kérjük, jelezz nekünk e-mailben a workshop előtt.
 • Ajándékozz workshop alkalmat szeretteidnek, hívd el barátaidat lánybúcsú keretében vagy akár céges csapatépítőként. Egyéni igényekkel is keress bátran minket e-mailben.
 • Időtartam: 4 óra
 • Csoportlétszám: max. 5 fő

Részvételi díj:

30.0000Ft

Helyszín:

YLKA design studio
1074 Budapest
Dohány utca 90. I/2.

Jelentkezés

  Korábban kapott ajándékkártyát szeretnél beváltani: nemigen

  Szeretnék a jövőben is értesülni a Ducsai.Leather.Goods eseményeiről ezért feliratkozom a hírlevélre.**

  * Kötelező mező!
  ** A feliratkozás opcionális. Feliratkozás esetén kifejezetten hozzájárulsz, hogy adataidat a ducsai.com weboldal üzemeltetője, mint adatkezelő kezelje az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltak szerint.